Den siste tiden har jeg fundert mye over hvordan bedriften kunne utviklet seg med en person til på laget. Jeg drømmer om å gjøre mer enn tiden gir meg mulighet til, både med blomster- og plantekonseptet. Flere ting som strekker seg utforbi selve butikken. 

Derfor har jeg lyst å lufte om det kunne vært interessant for noen å joine meg som partner! Den store haken er jo at Planterommet er i en oppstartsfase, uten mulighet til å lønne. Så dette retter seg mot spesielt interesserte og de som kunne hatt mulighet til det over en uvisst periode. Praktiske ordninger kunne vært om noen har en deltidsstilling ved siden av. Eller om du rett og slett bare har lyst å være med på en veldig gøy reise, lære masse nytt og bygge opp et bra konsept! 

For meg er det ikke viktig at du har rett utdannelse eller et veldig høyt kunnskapsnivå om planter. Viktigere er det estetiske uttrykket og om dette samsvarer med mitt, og at kjemien stemmer naturligvis. Jeg vil gjerne fortelle mer om spesifikke planer osv. om noen der ute skulle vært interessert. 

Skriv meg en mail på hei@planterommet.no så kunne vi tatt en uforpliktende prat! 

Planterommet 

hei@planterommet.no

Tlf. 98 80 44 57