Om Planterommet 

Planterommet åpnet dørene 24. november 2018. Bakgrunnen var et enkelt ønske om å fremme et større fokus på grønne planter. Lete etter de artene man ikke ser hver dag, men også fornye kjærligheten til de gamle klassikerne – uavhengig av tid på året. 

Bakgrunnen for å også inkludere hverdags- og brudebuketter var et savn etter en mer naturlig og personlig tilnærming. Fraser som «ja du vet dette best, hva bør jeg velge? Hvilke blomster passer sammen?» har alltid fått meg litt til å undre. Det du liker, det passer sammen – selvsagt med noen unntak en sjelden gang. Estetikk, kreativitet og personlig smak bør trumfe regler og være det som er grunnlaget for ulike bestemmelser! 

Selv om du leser «vi» og «oss» så er det bare meg, Lilli Jane, som eier og driver butikken, men med en gjeng av støttespillere rundt. Jeg har en utdannelse innen økonomi og min kunnskap om planter og blomtser har kun kilde i egne erfaringer. Med andre ord er jeg langt fra noen ekspert på området. Men ønsket om å skape en litt annerledes «blomsterbutikk» ga meg mot til å sette i gang likevel. Så håper jeg at butikken kan bli et sted for å utveksle erfaringer og lære av hverandre!  

Planterommet

Strandgaten 80, 5004 Bergen 

hei@planterommet.no